Tudnivalók

Helyszín

A lakás új építésű társasházban található. Klimatizált, amerikai konyhás nappali, hálószoba, fürdőszoba káddal, toalett külön helyiségben.

Kényelmi szolgáltatások: wifi, kábel tv, dvd játszó, cd játszó, rádió, különböző hangulatú zenei cd-k és filmek is rendelkezésre állnak. Konyhában, hűtő, mikrosütő, evőeszközök tea és kávé fogyasztás lehetősége biztosítja a komfortot.

Foglalás

Foglalást számkijelzős mobilról fogadunk hétköznap 8-21 óráig, hétvégén 10-21 óráig.

A foglalás szóbeli szerződésnek minősül. Lemondani előző nap 12 óráig lehet térítésmentesen. 
Amennyiben ennél később történik a lemondás a foglalási összeg 80%-át kell rendezni 3 napon belül. 
A térítésmentes lemondás határideje 5 óránál hosszabb foglalás esetében változhat. Függ naptól és napszaktól, de maximum 48 óra lehet. Foglaláskor az eltérő határidőről tájékoztatást adunk.

Kulcsátadás és fizetés a helyszínen történik a foglalás kezdetekor. 3 óránál hosszabb foglalás esetén előleget kérünk.

Távozás és a kulcs leadása a foglalt intervallumon belül bármikor történhet, a kulcsot a lakás bezárása után egy megbeszélt helyre kell tenni.

Kérjük, gondosan ügyeljenek a kulcs elhelyezésére! Amennyiben a kulcs nem a megfelelő helyre kerül, a másolás ára 4000 forint.

Használat-károkozás

Az ár két főre, a lakás rendeltetésszerű, kármentes használatára vonatkozik.
Az ágyneműk és berendezési tárgyak sérülése, óvatlan használata szándékos károkozásnak minősül. A nem rendeltetésszerű használatból eredő károkat felszámítjuk.

Az  ágyneműk, kárpitok és a lakás bármely helyiségének átlagtól eltérő szennyezettsége esetén extra takarítási díjat számítunk fel. Minimum 3000 Ft.

A búvóhely nem dohányzó! Dohányzásra a teraszon van lehetőség.

Tűzvédelmi okokból az apartmanban a nyílt láng (gyertya, mécses, füstölő) használata tilos!

Parkolás

Parkolás a környéken ingyenes. Igény szerint felárért a ház alatti mélygarázsban parkolót tudunk biztosítani.

Diszkréció

Vendégeinket kérjük a fokozottan diszkrét és kulturált helyszínen való tartózkodásra (a lakásban és a lépcsőházban is) a ház lakóinak nyugalma és szolgáltatásunk zavartalan működésének megőrzése érdekében.

Kettőnél több felnőttet, prostituáltakat, ittas, ápolatlan személyeket, csoportokat, bulizni vágyó társaságokat nem áll módunkban fogadni.Számla igényt kérjük előre jelezni.
Búvóhely Budán
Comments